Sunday, June 12, 2011

perasan kah aku??

hey korang aku sangat seronok bila tengok ada beberapa iklan nuffnang kat blog aku....haha!
mesti korang nak cakap aku perasan kan? thanks nuffnang sebab buat aku rasa perasan...(haha lagi)..pada waktu ni aku membayangkan aku antara blogger kegilaan ramai .syok weii !

bayangkan kalau aku ada ribu riban blogger~iklan menempel di setiap sudut blog~pergi pasar orang kenal~pergi lepak dengan blogger pemes .....lalalalalaa
"ni haryati yang kat blog picisan kan?"
"a'ahh ye saya lah tu"

awww malu lah!!!

p/s: dah lah malas citer nanti korang meluat pas tu tak pollow aku lak tu...

  bai de way aku nak mintak sori bebanyak pada yang baru pollow aku tapi aku tak pollow diaorang balik ( belum sempat sebenarnya) mesti korang marah n kutuk aku kan..alooloo aku bizi sikit lah tak dapat bermanja manja dengan blog ni...apa pun korang bagi je la link korang kat shout box aku nanti free akan aku buat lawatan sambil belajar ke blog korang....korang sapot aku tau!! wink3



ok lah takde citer lagi dah..abishhh!

No comments:

Post a Comment