Wednesday, June 15, 2011

update blog dengan cepat sebab tengah happy....tp sedih ada jugak

ehem ehem ...

ketika entri ni di tulis saya tengah layan satu lagu korea yang saya tercari cari sejak seminggu lalu...tp secara tak sengaja semasa mengoogle saya TER jumpa tadi...horeyyyy!!!

saya teringat lagu yang popular dari drama ni masa blockwalking hari tu..tapi tak ingat sape punya blog dan tak jumpa masa cari balik..start dari tu hati dah mronta ronta nak tau tajuk dan cari kat you-tiup.sebab rasa rasa saya pernah dengar lagu ni dulu dulu...lagu sedih citer mesti sedih kan..saya ingat lagi drama ni popular masa sekolah menengah tapi jalan cerita memang tak ingat ...alahai saya ada memori jangka pendek je..yang pasti citer dia dan lagu dia best...hihi


korang nak tau tak lagu apa...meh tengok you-tiup ...tapi jangan feeling lelebih lak kecuali ada tisu kat tangan korang



amacam???    touching la tu .....sabar aehh....



p/s: kejap aku kejap saya ishk3..excaited punya pasal..dan
abaikan masa kat bawah entri ni dia dah pening

No comments:

Post a Comment